Food and Drink, Reviews

Beyond Meat Burger ðŸ”

I have been wanting to try the Beyond Meat Burger for the last couple of weeks. We are trying to eat less beef for health reasons. One of our current favorite burgers is the onion flavored turkey burger. I like to top it off with A-1 sauce. Delicious! Anyway, back to Beyond Meat. We grilled one burger with seasoning, one without. Both were very good. I think better than our current favorite turkey burgers. We didn’t eat them with a bun or add A-1. The burgers are tasty, full of flavor and around 220 calories. I thought they would be full of vitamins and good for you. They are not meat and that is what makes them healthy I am guessing. I don’t know enough about the ingredients to make a statement about the healthiness of these burgers. In a bun I think the average person may not notice of it is beef or not.

1 thought on “Beyond Meat Burger ðŸ””

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s